Högsta klass - du njuter, vi levererar -

Klasse jakt & mat erbjuder en utbildad kock med nästan 20 års krogerfarenhet. Från Åre i norr till Smögen i söder.

Vi fixar maten till t ex trädgårdsfesten, 50-årskalaset eller familjemiddagen på fredagskvällen. För dig som arrangerar jakt och/eller fiske eller andra skog- eller vildmarksupplevelser fixar vi allt från frukost till middag. Inne i det lyxiga boendet eller ute under bar himmel och över öppen eld. Dessutom, för att fylla era behov, kombinerar vi kock och guide i samma person. I stället för att du måste anlita två personer för att få jobbet gjort fyller du med vår hjälp hela behovet med en.

För den som vill kombinera maten med t ex lerduveskytte, fiske eller vandring löser vi det också.

När du som jägare suttit på ett kallt och blåsigt pass några timmar, kan det, hur inbiten du än är, vara en förlösande signal när jaktledaren blåser till samling. När du efter en vandring till samlingsplatsen möts av doften från nylagad varm mat lagad över öppen eld kommer snart jaktgnistan och viljan att åter smyga ut i markerna för att överlista den storoxe du så länge väntat på.

För er som driver restaurang och som behöver någon kunnig, såväl a la cartekock som lunchkock, som kan hoppa in med kort varsel står vi gärna till tjänst.